Klein maar fijn!

 

Open vanaf  30 April t/m 13 September 2020.

 

Welkom op onze kleine camping, met plaats voor ongeveer 15 caravans/ campers/ tenten. Wij hopen u te mogen ontvangen in het nieuwe seizoen, op onze gemoedelijke natuurcamping aan het 'Sämsjön' meer. 

Kanovaren en zwemmen

 

Badplaats met steigers voor je caravan

 

Onze camping grenst aan de plaatselijke badplaats met steiger. Wij verhuren onze roeiboot en kano zodat u het meer ook vanaf het water kunt ontdekken. In het meer bevinden zich enkele eilandjes waarop u heerlijk kunt grillen of picknicken.

Als een vis in het water!

 

Als ze me missen...

 

Het Sämssjön is een echt vismeer waar veel karpers, snoek en snoekbaars leven. De plaatselijk visvereniging is hier dan ook erg actief. Voor visliefhebbers zijn er geweldige plekjes aan de kant te vinden of huur een bootje en vis vanaf het water!

Voor een visvergunning kunt u ook bij ons terecht (50kr p/d en 200kr p/w).  

Verwacht bij ons geen animatieteam, disco of entertainment. Hier komt het beste bij u naar boven! Terug naar uw roots en simpel een visje vangen, een vuurtje stoken en genieten van de rust en de omgeving. Na een warme dag neem je gewoon een verkoelende duik in het meer. Wat heeft een mens nog meer nodig?

Back to basics!

64514634_2353944814886568_20557072234509

Prijzen

Genieten hoeft niet duur te zijn! Een overnachting op Säm's camping heeft u al vanaf 180 kronen per nacht.

Bekijk onze prijslijst boven in het menu of klik op de foto hiernaast.

Stuga ´DiggiLoo´

Aan de rand van het bos, met uitzicht op de badplaats en het meer, ligt onze 4 pers. stuga ´DiggiLoo`. 

 

Een gezellige trekkershut voor 4 personen die te huur is voor maar 370 Zweedse kronen per nacht. Klik op de foto hiernaast voor meer info.

Welkom in onze 2 persoons Stält. Een mix van een Stuga en een tält (tent).

Een andere manier van camperen. Ideaal als u rondtrekt met auto, fiets of motor!

Op deze manier hoeft u alleen uw slaapzak en kussen mee te nemen en geniet u van het uitzicht over het Sämsjön meer! Klik op de foto voor meer info.

Slapen in een Stält!

Instagram foto´s

Säm...

de luxe van puur!

 

In de wereld staat luxe bekend als bijzonder en zeldzaam. Dit telt op een zekere manier ook voor de Zweedse luxe, maar Säms camping heeft nog wat belangrijke begrippen toegevoegd als rust en stilte, eenvoud en aandacht voor zowel  detail als leefomgeving.

Wij willen u van harte welkom heten in deze vorm van luxe: de eenvoud, terug naar de basis en de natuur. U kunt genieten van de stilte en de omgeving op een eenvoudige en serene manier. Uitgestrekte bossen en ruige omgeving, afgewisseld met mooie meren en idyllische dorpjes.

Cultuur om de hoek

Ruïne naast de deur.

 

Direkt naast Säms Camping staat een oude kerkruïne uit 1200.

Wed Apr 18th, 11:30 AM

Hemingway’s Fishing Tournament

 

I'm an event description.

Ten voeten uit!

Wandel de pelgrimroute

 

 

 

 

 

 

 

Vanaf de camping kunt u de pelgrimroute lopen. Een route van 45km door de natuurrijke omgeving met zijn kleine dorpjes en meren. Als dit teveel van het goede is zijn er in de direkte omgeving ook kleinere wandelroutes (v.a. 3 km) te vinden. Geniet van de rust en de natuur in uw eigen tempo.

Welkom bij Säm's

Camping en Café

in Zuid/West Zweden

Café/Kiosk blijft gesloten in Mei

Vanwege de omstandigheden en nieuwe aanbevelingen met betrekking tot het coronavirus hebben we besloten om in mei  onze kiosk / café niet te openen. We weten dat velen van ons uitkijken naar een kopje koffie en wafels op ons terras, maar de veiligheid van onze campinggasten en medewerkers moet voorop staan. Samen helpen we de verspreiding van infecties tegen te gaan!

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now