top of page

Welkom bij
Säm's 
Camping in Zuid- West Zweden

Säm...

de luxe van puur!

 

In de wereld staat luxe bekend als bijzonder en zeldzaam. Dit telt op een zekere manier ook voor de Zweedse luxe, maar Säms camping heeft nog wat belangrijke begrippen toegevoegd als rust en stilte, eenvoud en aandacht voor zowel  detail als leefomgeving.

Wij willen u van harte welkom heten in deze vorm van luxe: de eenvoud, terug naar de basis en de natuur. U kunt genieten van de stilte en de omgeving op een eenvoudige en serene manier. Uitgestrekte bossen en ruige omgeving, afgewisseld met mooie meren en idyllische dorpjes.

dambord.jpg

Cultuur om de hoek

Ruïne naast de deur.

 

Direkt naast Säms Camping staat een oude kerkruïne uit 1200.

Ten voeten uit!

Wandel de pelgrimroute

 

Vanaf de camping kunt u de pelgrimroute lopen. Een route van 47km door de natuurrijke omgeving met zijn kleine dorpjes en meren.

Als dit teveel van het goede is zijn er in de omgeving ook kortere wandelroutes  te vinden

(klik op de foto voor alle wandelroutes). 

Geniet van de rust en de natuur in uw eigen tempo.

Klik op de foto voor alle wandelroutes

Fietsen in Zweden

Ontdek de prachtige omgeving per fiets. Fiets langs de vele meren, kleine oude dorpjes en neem een fikapauze bij een van de kleine caféetjes. 


Klik op de foto en je vindt de vele fietsroutes in de Herrljunga gemeente

Cykel Säm_edited.jpg
Klein maar fijn!

 

Open vanaf  26 April t/m 29 September 2024.

 

Welkom op onze kleine camping, met plaats voor ongeveer 15 caravans/ campers (max 7,5m lengte) en tenten. Wij hopen u te mogen ontvangen in het nieuwe seizoen, op onze gemoedelijke natuurcamping aan het 'Sämsjön' meer. 

Honden, mits aangelijnd,  zijn van harte welkom op onze camping.

Kanovaren en zwemmen

 

Badplaats met steigers

 

Onze camping grenst aan de plaatselijke badplaats met steiger. Wij verhuren onze kano zodat u het meer ook vanaf het water kunt ontdekken. In het meer bevinden zich enkele eilandjes waarop u heerlijk kunt grillen of picknicken.

Als een vis in het water!

 

Als ze me missen...

 

Het Sämssjön is een echt vismeer waar veel karpers, snoek en snoekbaars leven. De plaatselijk visvereniging is hier dan ook erg actief. Voor visliefhebbers zijn er geweldige plekjes aan de kant te vinden of huur een bootje en vis vanaf het water!

Voor boot verhuur, een visvergunning of een dieptekaart kunt u terecht bij het tankstation Frendo in Annelund (5km vanaf de camping).

Back to basics!

Verwacht bij ons geen animatieteam, disco of entertainment. Hier komt het beste bij u naar boven! Terug naar uw roots en simpel een visje vangen, een vuurtje stoken en genieten van de rust en de omgeving. Na een warme dag neem je gewoon een verkoelende duik in het meer. Wat heeft een mens nog meer nodig?

64514634_2353944814886568_20557072234509

Prijzen

Genieten hoeft niet duur te zijn! Een overnachting op Säm's camping heeft u al vanaf 200 kronen per nacht.

Bekijk onze prijslijst boven in het menu of klik op de foto hiernaast.

Säm 2022-11.jpg

Stuga ´DiggiLoo´

Aan de rand van het bos, met uitzicht op de badplaats en het meer, ligt onze 4 pers. stuga ´DiggiLoo`. 

 

Een gezellige trekkershut voor 4 personen die te huur is voor maar 400 Zweedse kronen per nacht. Klik op de foto hiernaast voor meer info.

Welkom in onze 2 persoons Stält. Een mix van een Stuga en een tält (tent).

Een andere manier van camperen. Ideaal als u rondtrekt met auto, fiets of motor!

Op deze manier hoeft u alleen uw slaapzak en kussen mee te nemen en geniet u van het uitzicht over het Sämsjön meer! Klik op de foto voor meer info.

Slapen in een Stält!

Instagram foto´s

bottom of page